Begeleiding bij stress

Op zich is met een beetje stress op zijn tijd helemaal niets mis. Het houdt je scherp, laat je beter presteren. Stress is prima wanneer de ervaring van wat van je gevraagd wordt in evenwicht is met wat je denkt te kunnen bieden. Als dit evenwicht er niet is dan ontstaat er wrijving en voel je jezelf overvraagd. Wanneer dit te vaak voorkomt of als het gevoel zelfs helemaal niet meer weggaat, dan lijdt je onder stress en is het nergens meer goed voor. Verschillende processen komen op gang en simpelweg wat rust nemen is niet voldoende meer. 

 

In de strijd tegen stress kun je vaak wel wat hulp gebruiken!

 

Te vaak wordt stress gezien als alleen een mentaal probleem. Lijkt misschien logisch, het meeste speelt zich af "tussen je oren". Een ander kijkt er soms vreemd tegen aan, snapt niet waar je je druk om maakt. Wellicht vindt iemand dat je niet zoveel kunt hebben, of herkent je problemen wel maar gaat er anders mee om. Al snel krijg je het advies eens langs te gaan bij iemand, om te praten.

 

Bij Basta! zien we dat anders.

Stress is een probleem in je hoofd, in je lijf en in je hart. Met andere woorden; stress zien wij als een fysiek, mentaal en emotioneel probleem. Het zit in je hoofd, in je lijf en in je hart. 

 

Bij Basta! pakken we dat dan ook állemaal aan.

 

Zoals knelpunten en problemen bij elke vrouw anders kunnen zijn, is het vinden van vitaliteit dat ook. Welke levensstijl voor de één bevredigend is hoeft dat voor een ander niet te zijn. En het vinden van die persoonlijke bevredigende levensstijl daar gaat het nu juist om bij Basta! 

 

Door op zoek te gaan naar de levensttijl die bij jou past en die na te streven ontstaat er een balans. In je hoofd, je lijf en in je hart!


Stap voor stap vindt je stabiliteit in je hoofd, krijg je een sterker lijf en leer je te leven naar je hart. Weg van de stress, uit je Burn-Out maar nu sterker dan ooit!

 

Hoe pakken we dat dan aan?

 

We beginnen met een intake. Deze intake heeft naast kennismaken tot doel om jouw situatie en uitdagingen in kaart te brengen. We inventariseren en bepalen voor jou de meest belangrijke punten om mee van start te gaan. Je krijgt direct handvatten mee.

Daaruit volgt een voorstel; een plan van aanpak voor de vitaalcoaching met bijbehorende offerte. Het is op dat moment geheel aan jou om te bepalen of je met Basta! verder wilt. Verdere inzet en betalingsverplichtingen volgen bij het aannemen van een coachingstraject door Basta! 

 

 

Wil je weten wat Basta! voor jou kan betekenen maak dan hier een afspraak voor een intake. 

 

Gun jezelf een stressvrij leven

Gun jezelf ook een leuker leven, minder negativiteit en meer momenten van geluk.

 

Minder stress en meer genieten, dat wil jij toch ook?

                                life is too short

 

 

Voel jij je goed genoeg?